Kirjokiven Kartanon Ravintola

 
Tunnelmaa ja uskomattomia tarinoita

 

Herkuttele herrasväen tapaan 1890-luvun lopulla rakennetussa, romanttisessa Kirjokiven Kartanossa. Kartanon ravintolassa illallistat tai vietät juhlia tyylillä. Kartanon ilmapiiri, osaava henkilökuntamme sekä huolella suunnitellut menukokonaisuudet takaavat onnistuneen tilaisuuden. 

Meille on tärkeää, että tiedämme ruoan alkuperän, niinpä käytämme lähialueen tuottajien tuotteita menuissamme. Teemme tiivistä yhteistyötä tuottajaperheiden kanssa ja tunnemme heidän toimintatapansa, näin jokaisella annoksella on oma tarinansa. Ruokailun Kirjokiven Kartanolla kruunaavat tarkkaan valitut laadukkaat viinit. Kartanolla on lupa nauttia Herrasväen tyyliin!

Kartanossa on kolme erikokoista salia, Kustavilainen sali, Takkasali ja Kirjasto. Ravintolassamme on A-oikeudet ja ruokailupaikkoja sisätiloissa on 60 hengelle, kesällä käytössä on myös Kartanon upeat terassit.

Kesäisin Kartanon Ravintola palvelee vierailijoita päivittäin, talvikaudella ravintola on avoinna ryhmille tilauksesta.

 

Kirjokiven Kartano, Rudolf Elvingin tie 109, 47900 Kouvola (Vuohijärvi)


Ravintola Juureskellari

 
Tunnelmaa ja aitoja makuja vanhassa juureskellarissa

 

WHD Gårdin pihapiirissä sijaitseva Ravintola Juureskellari on nimensä mukaisesti vanhaan kellarirakennukseen entisöity tunnelmallinen pieni ravintola. Juureskellarin ruokafilosofian keskiössä on lähituottajien sekä oman kasvimaan antimista valmistetut menukokonaisuudet. Juureskellarissa voit nauttia myös laadukkaista viineistä, joita tilaamme pienissä erissä sopimaan kullekin menukokonaisuudelle.
 

Ravintola Juureskellarin sisätiloissa on istumapaikat 24 hengelle, terassilla on 24 istumapaikkaa ja lasitettu yläterassi tarjoaa tilan rennoille jatkoille. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet.

Kesäisin Ravintola Juureskellari palvelee vierailijoita päivittäin, talvikaudella ravintola on avoinna ryhmille tilauksesta.

 

WHD Gård, Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa (Mäntyharju)

 


Talliravintola Hilupilttuu

 
Maistuvia makuja ja lämmintä tunnelmaa jylhien kiviseinien suojassa

 

Talliravintola Hilupilttuu on WHD Gårdin rento ja tyylikäs vanhaan graniitti kiviseen talliin entisöity ravintola, jonka jylhät kiviseinät kätkevät sisäänsä lämpimän tunnelman sekä historiaa. Ravintola onkin toiminut aikoinaan tilan tallina ja viihtyisä baarinurkkauksemme on palvellut tilan Ori Ihmeen karsinana. Rakennus on tilan alkuperäisrakennuksia ja valmistunut alkujaan 1930- luvulla, 2006 rakennus sai uuden elämän entisöinnin myötä. Talliravintola Hilupilttuussa tarjoilemme lähituottajien parhaista raaka-aineista valmistettuja lounas- sekä illalliskokonaisuuksia. Tarkkaan valitut ainutlaatuiset viinit kruunaavat tunnelman. 

Talliravintola Hilupilttuu tarjoaa ruokailutilat 45 hengen ryhmille, kesällä 20 paikkaisella terassilla voi nautiskella järvimaisemasta hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Ravintola palvelee juhlien, illallisten kokousten ja koulutusten merkeissä tilauksesta ympäri vuoden. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet. 

Kesäisin Talliravintola Hilupilttuu palvelee vierailijoita päivittäin aamiaisravintolana, talvikaudella ravintola on avoinna ryhmille tilauksesta.

 

WHD Gård, Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa (Mäntyharju)

Ota yhteyttä

 

whd@woikoski.fi  +358 40 656 5981
Myynti ja asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16